Start dr. Stefan Clockaerts

Deel dit bericht op sociale media:

We verwelkomen dr. Stefan Clockaerts als voet en enkelchirurg. Hij studeerde in 2015 af als specialist in orthopedische chirurgie en traumatologie. Naast zijn assistentschap in verschillende Vlaamse ziekenhuizen met onder meer het HeiligHartziekenhuis te Lier in 2011, volgde hij stage aan het University College Hospital of London. Nadien volgde hij voet- en enkel-fellowships in AZ Monica (Antwerpen), de St. Maartenskliniek (Nijmegen) en het Centre Hospitalier Universitaire Vaudois (Lausanne). Hij werkte de voorbije jaren als voet en enkelchirurg in AZ Groeninge Kortrijk, AZ Sint Maarten Mechelen en UZ Leuven.

Tijdens zijn opleiding behaalde hij een doctoraatstitel op basis van onderzoek in het Erasmus MC (Rotterdam) rond artrose. Hij werkt nu verder aan een onderzoekslijn omtrent artrose van de enkel. Dit gebeurt in samenwerking met het Skeletal Biology and Engineering Research Center van de KU Leuven.

Sinds 2019 is hij voorzitter van de Orthopedie- en Traumavereniging ‘OTC Belgium’. Hij is bestuurslid van de Belgische Vereniging voor Voet- en Enkelchirurgie en reviewer voor het toonaangevende Europese tijdschrift Journal Foot and Ankle Surgery.

We heten hem van harte welkom in ons ziekenhuis en wensen hem alvast veel succes toe! 

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

01 feb 2023
Professionals

Specialisten orthopedie geven bijscholingen aan huisartsen, haio’s, kinesisten en podologen

...

Lees meer
22 sep 2022
Professionals

Herstart dr. Geoffroy Vandeputte

...

Lees meer
11 feb 2021
Algemeen,Innovatie

HeiligHartziekenhuis Lier zet in op robotchirurgie voor plaatsing van knie- en heupprothesen.

Lier, 11 februari 2021- De dienst orthopedie van het HeiligHartziekenhuis in Lier plaatst voortaan knie- en heupprotheses door middel van chirurgische robots. Deze robots analyseren de vorm van de knie...

Lees meer